Vacatures per direct

Keuken (Hulp)Kok

  • Parttime of Fulltime
  • Donderdag, vrijdag en zaterdag

Bediening en barmedewerker 

  • Dinsdag tot en met zaterdag

Mail ons

Bij de Jans Bar maken we met ons gezellige team elke dag een nieuw feestje! Ben jij ready om samen met ons elke dag weer tot een geslaagde knalfuif te leiden? We hebben altijd ruimte voor nieuwe enthousiaste collega’s!

Bij de Jans Bar heb je de mogelijkheid om je talenten voor horeca maximaal te benutten. Dus heb je ooit gedacht om in de bediening te werken of als barkeeper? Pak dan nu je kans en stuur een open sollicitatie. Of je nu al jarenlang ervaring hebt of pas begint in de horeca, wij bieden je de kans als je gedreven bent en graag mee wil groeien met het bedrijf.

Wij vinden het erg belangrijk dat de gasten en jij het naar je zin hebben.Want als het personeel een positieve uitstraling heeft, dan komt dit positief over op onze gasten. We werken in een hecht team waarin we elkaar ondersteunen en helpen waar dat nodig is. Zo zorgen we samen voor de leukste tijd samen en de fijnste ervaring voor de gasten. 

Bij ons kom je dus binnen in een warme en gezellige omgeving waarin we elkaar ondersteunen en helpen. En dat terwijl we samen de leukste feestjes bouwen. Ben jij dus klaar om met ons aan de slag te gaan en deel uit te maken van ons enthousiaste team? Stuur dan een open sollicitatie met je CV en laat ons weten waarom jij graag bij de Jans Bar wil werken. We kijken uit naar jouw sollicitatie en wellicht kunnen we je binnenkort feliciteren met je nieuwe baan.

Neem contact met ons op