Met z'n allen de dansvloer op

Tot in de late uurtjes

De Jans Bar is een unieke plek voor en complete avond uit in het centrum van Utrecht. Zodra je binnen bent hoef je namelijk niet meer weg. Wat je plannen ook zijn. Jouw vrienden in combinatie met de leukste onbekenden, de beste DJs van de stad en een ruime dansvloer vormen bij elkaar namelijk de beste ingrediënten voor een onvergetelijke avond. De Jans Bar is de gezelligste plek om een terrasje te pakken, lekker te borrelen én tot in de vroege uurtjes te dansen, dat is de Utrechtse Jans Bar op het Janskerkhof. 

De redenen waarom je voor de Jans Bar kiest

De Jans Bar in Utrecht staat voor het creëren van een complete ervaring voor onze gasten. Wij vinden het erg belangrijk dat iedereen zich welkom voelt en dat alles tot in de puntjes klopt. 

Overdag ben je welkom op ons overdekte terras. Hier serveren wij de lekkerste cocktails en fingerfood gerechten. Wij vinden het erg belangrijk dat we een gezellige en ontspannen sfeer creëren waarbij onze gasten kunnen genieten van het Janskerkhof.

‘s Avonds wordt de Jans Bar omgetoverd tot een feestkroeg waar onze gasten genieten van een onvergetelijke avond. Het thema van de inrichting van de Jans Bar is Caribisch gebied. Onze gasten kunnen zich volledig laten gaan en genieten van tropische avonden die ze zich nog lang zullen herinneren. Om die juist sfeer neer te zetten zorgen wij voor de juiste belichting, gevarieerde drankkaart, een ruime keuze uit drankjes, geweldige muziek en gezellig personeel die met een glimlach voor je klaar staan.

Onze visie is om een plek te creëren waarin iedereen zich prettig voelt en los kan gaan, waar nieuwe herinneringen gemaakt worden en waar gelachen en gedanst wordt. Wij proberen deze visie te bereiken door de eenvoudige dingen tot in perfectie uit te voeren. De kwaliteit van onze service, de inrichting, belichting en ervaring voor de klant staat bij ons voorop! 

Welkom bij de Jans Bar waar je kan verwachten wat je mag verwachten! Een gezellige feestkroeg waar simpele dingen tot in perfectie uitgevoerd worden en waar jij de avond van je leven kan hebben.