Aan tafel

Nu reserveren

Tafelbarbecue - altijd lekker

Vleeseter of vegetariër. Kleine eter of grote eter. Grote groep, klein gezelschap of diner voor twee. Onze tafelbarbecue is voor iedereen!

Geniet twee uur lang onbeperkt van al het lekkers dat De Jansbar te bieden heeft. Vis, vlees of vegetarisch. We houden rekening met alle wensen en allergenen. Op woensdag en donderdag voor €20,00 p.p. en op vrijdag en zaterdag voor €25,00 p.p. – inclusief friet, salade, brood en diverse sauzen. 

Hoe? Schuif tussen 17.00 uur en 20.00 uur aan tafel en laat je verwennen. Je stapt op de bonnefooi bij ons binnen of reserveer vooraf een tafel. Je kiest een bepaald arrangement en gaat vervolgens als volleerd barbecueër aan de slag. Eet precies zoveel je wilt en dat waar je zin in hebt. Zowel binnen als op ons heerlijke terras waar de picknicktafels voor je klaar staan. 

Van al dat eten en drinken krijg je natuurlijk wel energie. Dus heb je na het eten nog geen zin om naar huis te gaan? Hoeft ook niet! Vanaf 22.30 uur maken we ruimte om te dansen en kunnen de voetjes van de vloer. Tot in de late uurtjes…*

( *Wegens COVID 19 maatregelen alleen toegang met negatieve QR-CODE ! )


À La Carte

Genoeg te kiezen

Heb je geen zin in tafelbarbecue, maar wil je liever een lekkere hamburger of maaltijdsalade? Of heb je geen zin om zelf aan de slag te gaan, maar word je liever door ons bediend? Kies dan voor onze à la carte plates!

Naast de tafelbarbecue serveren we diverse plates: o.a. saté, hamburgers, varkenshaas of biefstuk. Van de grill of uit de pan. Natuurlijk aangevuld met de bijbehorende frietjes, salades en sauzen. Lekker toch?

Bekijk hier onze menukaart en reserveer direct.

Download menukaart

DI, WO & DO:

Tafelbarbecue
All you can eat: € 20,00 pp
All you can eat & Drink: € 34,50

VR / ZA:

Tafelbarbecue
All you can eat: € 25,00 pp
All you can eat & Drink: € 39,50

All you can eat / all you can eat & drink geldt voor maximaal 2 uur 

Alle gasten moeten voldoen aan gezondheidscheck van RIVM.